Fredag 8 april



Dags att uppdatera här kanske, har inte riktigt orkat eller hunnit med detta det senaste...

Har tömkört Pärla en del, hon har även haft lina hängandes efter sig och hon bryr sig inte :)

Hallen/trappen upp börjar att arta sig rejält :) det gillas!

I onsdags kväll när jag tog in hästarna så hoppade Bigge i stort sett på tre ben in :( de blev att spola av honom ordentligt och sen såg jag vilket härligt sår han hade på baksidan bakbenet :( En ganska stor hudflik, spolade rent och la om med bandage och har tempat honom, men han haltar fortfarande när han går.
Imorse ringde jag distriktsvetrinären och han kom vid halv 11 tiden och kollade för jag var bekymrad för att senan gått av eftersom den ligger så ytligt men det sa han att den har klarat sig, phu! Så nu står han på penicillin och smärtstillandenågra dagar och i en mindre sjukhage på gruset, han ska promeneras under kontrollerade former så får vi hoppas att de blir bra väldigt snart! Nu ska han ju säljas med så hoppas det inte blir några men av detta, det hade inte varit ett så trevligt scenario :(

Helt underbart väder och våren är här! det gillas skarpt!

Johans Brorsdotters shetlandsponny har flyttat hit också då hon tagit med sig sin andre häst ner till skåne där hon bor, så Birk fick komma hit så han inte behövde vara ensam. Det är verkligen en enveten häst kan man säga.

Förra helgen föddes Rebeckas fölunge, en söt krabat med mycket livlig energi.

Idag e jag ledig, vi ska åka ner till Mamma och Johnny sen de ville bjuda på middag :)
Imorgon e de dags för jobb igen...






RSS 2.0