Året snart slut...

 
Ja då är snart år 2012 till ända, kan ju sammanfatta det som ett innehållsrikt år som mammaledig och gravid åter igen :) Å två barnrum är när som helst klara, bara lister och fönstersmygare kvar!
Ska bli så skönt när huset e färdigrenoverat så Johan kan fokusera lite mer på Alma mig och den nya bebisen! Men jag vet hur det kommer bli med det, han har myror i fingrarna alltid nåt som ska grejas med om han inte jobbar förstås.
Julen har firats, mycket julklappar fick Alma, bland annat en Twistcar, leksaker som låter, pengar till att köpa möbler till hennes rum och en massa annat som jag redan har glömt...
Idag är en sån där skitkass dag både humörsmässigt å känslomässigt... suck... å inte blir de bättre av att de regnar ute och är världens isgata! höll på att inte kunna gå upp till stallet förut! hoppas de regnar bort så i alla fall gruset kommer fram så hästarna å vi slipper halka som bambi på hal is...

Nyår kommer spenderas här hemma med ett flertal vänner och barn :-) Ska bjuda på lite god mat å sådär.
Sen ska jag troligtvis träffa Nathalie på onsdag :-) Va längesen nu!

Försöker få motivation till att göra nåt idag men orkar bara inte... inte laga mat heller... Johan är ju iväg å jobbar som vanligt så...
Lägger upp lite kort istället från jul.

Hjälper Pappa å klä granen :)
 
 
 
 
 
hemma hos Farmor och Farfar
 
Mormor, Alma och Twistcaren ;-)

Torsdag 13/12

Lucia idag, fint vackert vinterväder! Hoppas de håller sig så här fint ett tag till.

Går idag in i vecka 26, alltså gått 25fulla veckor snart så man kan börja räkna ner, e väldigt mycket liv och rörelse i magen stundvis väldigt mysigt dock får den ju gärna låta bli å klämma på min blåsa ett tag till :-P Å tjock e jag, undrar va de ska sluta denna gång... blir till att ta tag i det till våren sommaren när denna krabat har kommit till världen...

Övervåningen artar sig mer och mer, Johan har vart ledig nu i två dagar så snart e all gips uppe, sen dags å börja spackla å sånt :)
Imorgon ska han troligtvis vara ledig igen å då ska vi åka å fixa golv, innertak och tapeter :)

Igår var jag å Alma och badade i rådahallen igen med Åsa å Emilia, alltid lika trevligt å tjejerna har megakul, Alma e väldigt stadig i vattnet, min stora tjej :)

Saknar min älskade Pärla när de e så gott väder, riktigt ridsugen! Men nu kan jag ändå inte rida så de kvittar väl... men måste få tummen ur att åka å hälsa på henne snart i alla fall, vet att hon har de bra å hon e iväg å blir hopp och dressyrtränad av dottern i familjen å massa turridningar :) Hon kanske inte ens vill flytta hem igen? :( Hon trivs ju så bra :)

Alma å Morfar på Almas födelsedag, Alma fick då såklart ett par skidbrillor ;)
 
Alma uppe och kollar renoveringen av hennes rum, november 2012.
 
Alma fick en gunghäst av sina kusiner häromdagen som de hade när de var små :) väldigt skojig!
 
Mammas lilla hästtjej! <3
 
 
 
 

Tisdag 4/12

Alma 13månader idag :)

Å här har det snöat några dagar nu först idag det lägger sig lite mer å rysligt kallat e det med, vill inte gärna vara ute, men det blir mycket ljusare med snö iaf :)

Övervåningen artar sig mer Mamma och Johnny var här både lördag å söndag å hjälpte Johan, så nu är det bara gips som ska upp innan innertaksskivor, spackling och tapetsering och golvläggning kan ske :) heja heja fårman väl säga jag som får ha Alma under tiden annars hade jag oxå hjälpt till lite mer, står för mat och kaffeservice istället :P

Var hos min barnmorska häromdagen och kollade blodtryck, hb, blodsocker, vikt (skäms över den just nu) och lyssnade på bebbens hjärtljud, så härligt att höra! Nu ska jag inte på kontroll förrän i början av januari om jag inte blir dålig med njurarna som jag blev med Alma innan det, sen ska jag oxå gå på vattengympa iaf 5ggr from 15/1, är nog välbehövligt.

I lördags var vi på den årliga tomteparaden i Brålanda, Alma blev lite rädd för tomtarna då de skulle komma fram till ansiktet på henne hade jag oxå blivit, det var kallt å stå och titta så efteråt åkte vi hem till Tobias, Alexandra och Tilda å käka mat och satt där hela kvällen å tjöta, väldigt trevligt.

Imorgon e det dags å åka å bada i Mellerud igen om det inte snöar för mycket :) Alma tycker det är jätteskoj, har varit iväg en gång i veckan nu :)
Dags å kolla om <3 har vaknat, sover gott ute nerbäddad i vagnen ;)

RSS 2.0