Torsdag 27/1

Äntligen torsdag, ledighet och löning :) fast lönen försvinner ju rätt fort till räkningar osv, men ändå :P

Som sagt så har jag ju skaffat mig träningskort på sportlife, och jag har varit effektiv där, känner mg jätteduktig, varit med på core och spinning pass och tränat själv däremellan, en bra present till mig själv tycker jag. På måndag ska jag å Tillen va med på zumba pass, ska bli kul och testa :D

I fredags när jag fyllde så kom Alexandra och tobbe hit och käkade lite mat och drack lite gott med oss, sen på lördag så kom Mamma och Johnny upp och fick lite middag med, fick lite kläder i present. Dock väntar jag fortfaramde på en present från Johan men jag förväntar mig ingenting för då blir jag inte besviken...

Bigge skötte sig bra under förra veckan när Josefin hade med honom på skolan :) de kommer jättebra överens, så nu e hon här nästan varje dag och grejar med honom, idag har hon dessutom ridit lite på Pärla när jag ledde dem, Pärla bryr sig ingenting och hon fattade vad Josefin ville med skänkeln efter ett par gånger, så hon e nog inte svårlärd i alla fall :D bara inkörningen kvar sen :)

Har lite go träningsvärk idag efter ett gött core och spinningpass igår :P

Har varit ledig idag och varit på torp och umgåtts med Nathalie,  vi spanade i lite affärer och åt lunch, sen handlade jag mat innan jag åkte hem, det behövdes fyllas på lite, typ tomt överallt...

Ska snart iväg på vägmöte, lika trist varje gång men måste ju gå då jag e med i styrelsen.
Imorgon e det jobb hela dan sen direkt till sportlife och va med på ett corepass igen :)

Onsdag 19/1

Är så less på konstiga människor! Hon som ville köpa Bigge, som i stort sett hade sagt ja innan vi åkte till Skara och besiktade honom, velar fortfarande och har nu gett mig ett skambud som jag verkligen inte tänker ta, det är inget som säger att bara för att de sett detta på röntgen nu att han kommer få problem med det i framtiden. Allt hänger ju på hur man tränar och vad man använder hästen till, eller har jag fel?!
Blir bara så förbenad på henne, för innan vi åkte till skara så ville hon ha besiktat och röntgat benen, de va vi överens om men när vi väl stod framför vetrinären så krävde hon röntgen på ryggen med, de kunde hon väl sgat innan då för där hade jag ju inget att säga till om, hade väl kunnat säga stopp men jag har aldrig varit med om en sådan situation så det var svårt... så här i efterhand så vet jag ju hur jag ska bete mig om de dyker upp någon ny köpare i alla fall... för detta var ju bara så löjligt! Och väldigt kostsamt! Och det mår jag jättedåligt över att det kostade så pass mycket, jag har ju fått hälften av hon som ville köpa honom i alla fall men det är mycket för mig att betala! :( Januarilönen kommer det inte bli mycket kvar av heller då :( Så tröttsamt...
Ne nu tänker jag inte engagera mig i att annonsera ut honom eller så, har ju en toppentjej som gillar Bigge väldigt mycket som vill ha honom som foderhäst så de ska hon få nu :) Bigge förresten ja han är med Josefin på Nuntorp hela denna veckan då hon har stalltjänst, han har lite miljöombytes träning och dessutom så motionerar hon honom varje dag med :) Han verkar stortrivas med Josefin då han e avslappnad och fin när hon rider, de gillar jag :) Så på fredag så kommer han hem igen, Selma och Nelson går ihop med Pärla och de verkar funger bra det med.

Ja idag har jag varit ledig, har fått gjort en del här hemma, städat, tvättat, rensat i min stora klädhög så de e lite bättre ordning på den, så trött på att inte ha garderober! Men så fort sovrummet e klart där uppe så ska det finnas där :) Och det börjar arta sig på övervåningen, nu ska Johan bara ta hem en massa skivor till hallen där uppe så e den snart klar :) Han e redig min älskling =)

På fredag så fyller jag år om någon missat det :P Ska fira med några kompisar som kommer hit på kvällen, sen vet jag inte om nån kommer på lördag, men något storkalas kommer jag inte ha förrän Johan fyller i mars då ekonomin inte tillåter det just nu...

Ska bli så skönt att vara ledig lördag söndag och måndag, detta ser jag verkligen fram emot!

Igår när jag åkte hem från jobbet så åkte jag förbi sportlife och skaffade ett träningskort :) Det är min present till mig själv, och ikväll ska jag vara med på ett s-core pass och ett spinningpass direkt efter som en arbetskollega till mig leder :) De ska bli kul! Undrar hur ont i kroppen jag kommer ha imorgon :P?!

Fredag 14/1

Gott med en ledig dag idag! :) Sen e det jobb i helgen igen... delad tur imorgon och kväll på söndag... sen skulle jag tydligen komma kl.13 till jobbet på måndag för jag skulle vara med på HLR innan jag jobbar kvällen...

Idag ska jag inte göra så mycket mer än att försöka städa, fixa stallet och köra Bigge en sväng till ridhuset så josefin får rida när jag e med, för på söndag kör jag honom till nuntorp så ska Josefin ha honom där en vecka under sin stalltjänst, nyttigt med miljöträning och att hon rider honom lite på icke halkigt underlag :)

Om en vecka är det 26år sedan jag föddes :) Dock just i år som alla andra år den här tiden i januari så önskar jag att jag fyllde en månad senare... för så här dags efter jul och nyår och en massa räkningar föregående månad så har man en väldigt tunn plånbok:( Så jag räknar inte med några presenter men det kanske man kan få igen sedan :P

Johan grejar i alla fall lite på övervåningen nu så det börjar arta sig =) Till sommaren kanske vi har vårat sovrum uppe istället :D har bara tagit några år!


Måndag 10/1

Känns att man går mot ljusrae tider, jag känner mig gladare när jag vet att våren snart e här och snön har ju börjat töa bort, dock är det blankis överallt nu, hoppas det försvinner snart så man kan ta sig ut med hästarna.

Helgen har varit bra har varit så skönt att vara ledig! :) I lördags kväll kom Alexandra hit och kollade på film med mig, Johan var i Vänersborg och sandade hela natten, han kom hem vid 9 på morgonen... sen sov han ganska länge innan han fick åka till grunsbo och laga en fodervagn medans jag var på tupperweare party hos Cissi, denna gång handlade jag inget då pengarna inte finns... men de finns mycket som man skulle vilja ha e klart.

Bigge då ja, på röntgen hittade de ju att två kotor i ryggen låg väldigt tätt och han har hovbroskförbening i alla fyra hovarna, dock är detta vanlig så säkerligen inget han kommer ha ont av i framtiden, ryggen däremot kan de ju inte garantera att det inte blir problem men allt hänger ju på hur man tränar hästen...
På grund av detta så ville Cecilia inte köpa honom, jag blev verkligen jättebesviken och ledsen då det redan kändes som att hon hade köpt honom och hon kände likadant men hon ville inte chansa... attans att hon skulle röntga överallt då, fattar inte vitsen med det när det är en unghäst?! :(
Så nu får jag annonsera ut honom igen och hoppas på att det dyker upp en köpare snart...
Josefin ska nog hjälpa mig att hålla igång honom framöver då jag känner att jag inte hinner med, har ju Pärla jag måste få grejat med men så länge det är is så blir det inget så jag håller tummarna att den försvinner snart så jag kommer igång med henne.

Idag har jag städat ut julen, granen tappade alla sina barr inne innan jag hann ut med den... att den kan ha så många barr?! :P

Har ätit lite nu och sitter här en stund innan jag ska bege mig till jobbet...

Onsdag 5/1

Har spenderat större delen av dagen på Skara Djursjukhus på hästkliniken, varit där med Bigges eventuella köpare och besiktat och röntgat honom.
Först fick vi gå in det fina ridhuset och löpgången de har där, fick longera och springa ett antal gånger med honom. Var fascinerad av hur bra han skötte sig, de satte till och med munstegen på honom utan lugnande och spolade ur munnen, de trodde jag aldrig skulle gå men han skötte sig galant. Han gick igenom besiktningen UA =)
Röntgen ville ju min köpare dock göra högt och lågt både ben och rygg så de blev en saftig historia idag, men ska begära att hon står för röntgenbiten och jag betalar besiktningen...
Väntar bara på att hon ska ringa och ge mig det slutgiltiga beskedet att hon köper honom, håller fortfarande hårt i tummarna här!

Imorgon kväll e det dags för jobb igen, sen bara förmiddagen på fredag kvar sen ledig över helgen, de ska bli gött!
Känns i kroppen att jag jobbat mycket nu det sista när jag fick rycka in extra på min långledighet men gott med extra pengar i kassan nästa månad. :)

Usch att allt ska hänga på pengar :( Januari e aldrig en kul månad men denna månaden e nog ön värre än va jag kunde tänka mig... och till råga på allt så fyller jag ju år innan löning... hur kul e de då, lär ju inte få nån present av Johan i alla fall... fira mig får jag göra nån annan gång när jag e rik.... usch nu beklagar jag mig bara men det känns inte kul alls!

Ne nu orkar jag inte mer... hej svejs...

Nytt år

Gott nytt år önskar jag alla mina läsare ;)
2010 gick väldigt fort tycker jag men det känns i alla fall som att man ör på rätt sida av året nu i alla fall, snart våren :D
Nyårsafton firade vi här hemma med några vänner, vi bjöd på god mat, en trerättersmeny och gott att dricka med trevligt sällskap. :)

I torsdags var jag på torp och umgicks med Nathalie, mycket trevligt :) Fick köpt ett nytt linne och ett par leggins som jag hade på mig igår :) Sen åt vi på coops restaurang innan vi tog en sväng till i affärerna för att se om vi hittade något mer. Jag var jättetrött i fötterna sen när jag kom hem då jag jobbat hela veckan ju.
Jobbar denna helgen, sen jobbar jag måndag, tisdag, torsdag och fredag sen e jag ledig i två dagar i alla fall, det ska verkligen bli skönt.

Börjar bli nervös inför onsdag med Bigge, tänk om han inte går igenom besiktningen? :(

God fortsättning på det nya året, det hoppas jag på i alla fall =)

RSS 2.0