Tisdag 23/10

Ja som sagt hade ju lovat att uppdatera här igen... så...
Igår var vi på ultrljud och kollade på bebisen som ligger å gror i min mage, ja det är sant vi väntar nummer 2 till den 27/3 ca :)
Allt såg bra ut å som tur var det bara en så många som trott på två denna gång vet inte varför.
Men en liten krabat var det i alla fall å den låg nästan inte still :P buse redan nu spännande å se vad det blir för en individ.

Annars händer inte så mycket, Johan grejar lite på övervåningen när han e hemma annars jobbar han mest hela tiden... hoppas bara att Almas rum blir färdigt snart!
Å snart fyller hon 1år också, tiden går alldeles för fort! Våran stora tjej! Fick köpt present å julklapp till henne i Ullared i alla fall så det är klart :) ska bara slå in det med.

På fredag ska baggen Elvis få komma in till sina tjejer å ha kul i två månader :) hoppas de blir många bebisar! fast de ¨får ju gärna vänta med att lamma tills jag har fått våran bebis å kommit hem från bb... tyvärr blir de ungefär samtidigt som de kommer börja men det får bli Johans problem :P

Alma sover gott nu, ska ta mig lite kvällsmat å invänta Johan så vi kan ställa ut en ny hösilagebal i hagen till hästarna den var jätteslut nu på kvällen...
Får väl bläddra lite på tv:n å se om det är något att ha...

Onsdag 17/10

Har varit dålig på att skriva här, har inte blivit så mycket sittande vid datorn har fullt upp med Alma som nu går helt själv i stort sett hela tiden :) Våran stora tjej! Å snart fyller hon 1år också... tiden går alldeles för fort. Stallet är nu fullt med inhyrda hästar det gillar vi :)

Ska äntligen komma iväg å hälsa på Pärla den 31/10 å få mig en rid eller körtur denna gång, längtar tills dess! Hon ska få stå kvar där ett tag till på obestämd tid för hon trivs så bra och dem med henne :)

Är bara tråkigt blött höstväder nu, man vill inte gå ut bara kura under en filt men det är mycket att stå i nu :P idag ska jag å Alma åka å bada med hennes kompis i Rådahallen sen efter det så får jag en massa nötkött som ska tas om hand och frysas in.

Å imorgon så åker jag Alexandra och Åsa till Ullared på shoppingtur! Ska bli kul och skönt att få shoppat en massa som behövs, julklappar och presenter till Alma å sådär. Å min kära mamma kommer hit och passar Alma så henne behöver jag inte bekymra mig om :)

På måndag händer nåt spännande men det avslöjar jag inte än ;) Ska försöka uppdatera strax efter måndag!

RSS 2.0