Tisdag 23/10

Ja som sagt hade ju lovat att uppdatera här igen... så...
Igår var vi på ultrljud och kollade på bebisen som ligger å gror i min mage, ja det är sant vi väntar nummer 2 till den 27/3 ca :)
Allt såg bra ut å som tur var det bara en så många som trott på två denna gång vet inte varför.
Men en liten krabat var det i alla fall å den låg nästan inte still :P buse redan nu spännande å se vad det blir för en individ.

Annars händer inte så mycket, Johan grejar lite på övervåningen när han e hemma annars jobbar han mest hela tiden... hoppas bara att Almas rum blir färdigt snart!
Å snart fyller hon 1år också, tiden går alldeles för fort! Våran stora tjej! Fick köpt present å julklapp till henne i Ullared i alla fall så det är klart :) ska bara slå in det med.

På fredag ska baggen Elvis få komma in till sina tjejer å ha kul i två månader :) hoppas de blir många bebisar! fast de ¨får ju gärna vänta med att lamma tills jag har fått våran bebis å kommit hem från bb... tyvärr blir de ungefär samtidigt som de kommer börja men det får bli Johans problem :P

Alma sover gott nu, ska ta mig lite kvällsmat å invänta Johan så vi kan ställa ut en ny hösilagebal i hagen till hästarna den var jätteslut nu på kvällen...
Får väl bläddra lite på tv:n å se om det är något att ha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0