Lördag 19/2

Äntligen en långledig helg, är så skönt att inte ha något planerat =)

Pärla har jag ridit ut på tillsammans med Josefin och Bigge en gång, de gick jättebra Pärla gick till och med först :P
Bigge har kommit in i en trotsperiod, han försöker komma undan arbete genom att gå med högt huvud och sänka ryggen, har fått jobba en del med honom denna veckan, idag var han jättetrevlig i formen :)

Förra fredagen så åkte jag och Alexandra till IKEA och shoppade, helmysigt och mycke nya prylar blev de :D
Johan var på svenska rallyt hela förra helgen, jag jobbade så var inte hemma så mycket ändå.

Har varit mycke jobb de sista, i onsdags var jag ledig och då åkte jag å Alexandra en sväng och kollade på orkidéer, många man skulle vilja ha, jag får avvakta tills jag har pengar till de, fanns jättefina blåa orkidéer :)

Idag gick jag och Ina en sväng till skogen där Johan har grejat hela dagen med att ta ner virke och köra hem det då han fått låna en skogsvagn med kran på jobbet.

Nu får jag fortsätta med middagen.
ha en bra helg...

Söndag 6/2

Hoppas att våren e påväg nu, det har töat undan väldigt mycket och fortsätter det lite till så är i alla fall grusvägen isfri :) Då e de lättare att greja med hästarna och hålla igång dem. Josefin har hållt igång Bigge ett par veckor nu och de kommer så himla bra överens, hon vill ju ha honom på foder så jag får väl avvakta med försäljning. Idag red jag på Pärla för tredje gången =) Josefin gick bara med, vi gick bort till skogen, jag red helt själv och travade massor dessutom, duktiga tjejen :) Så snart det är lite mer isfritt så ska jag påbörja tömkörningen så inkörningen snart är gjord, längtar verkligen efter våren!

För övrigt så har jag blivit riktigt taggad att träna mig själv, minst 4 gånger i veckan är jag där om inte mer :P Har gått på flera spinningpass och core pass och känner mig riktigt nöjd med mig själv, så himla skönt att få röra på sig och ha ett litet mål! Förhoppningsvis gå ner nåt kilo! :D Fast bygger man muskler så går man nog inte ner, eller? Så himla kul att jag fått upp suget på träning, vintern har liksom gjort att man inte haft lust! Kommer bara våren med så jag kommer igång med Pärla ordentligt så blir det ännu roligare!

I fredags så var det afterwork med jobbarkompisarna på Quality Hotel, Personalklubben bjöd på mat, dryck fick man stå för själv, helt okej och mycket trevligt, fick sedan köra några jobbarkompisar till Teatergränd, där skulle de fortsätta festandet jag åkte sedan vidare hemåt då jag var riktigt trött, somnade nästan direkt när jag la mig på kudden.

Igår var jag och Johan en sväng på Bauhaus och köpte lite grejer till den pågående renoveringen, det börjar minsann hända något :) Roligt tycker jag!

Vi ska välja tjänstgöringsgrad på jobbet nu, det gör man en gång i halvåret, hade funderingar på att gå upp till 100% men tror inte att jag kommer orka det, man är på jobbet jämt redan tycker jag, kommer i alla fall gå upp till 90% tror jag, sen måste jag ringa lönekontoret imorgon och fråga lite saker innan jag konfronterar min chef om lönen, den e verkligen skitkass så nu måste jag ta tag i det!

På fredag ska jag och Alexandra antagligen åka till IKEA =) De gillar jag!

RSS 2.0