Höst?

Vaknade till ett vinterlandskap, alldeles vitt överallt ett par cm snö och dessutom redan fallit ner från hustaket så en stor snöhög utanför dörren :P Jag gillar inte snö, är glad att jag e ledig från jobbet idag, Johan fick ta min bil till jobbet så jag får vinterdäcken på idag, ska ju jobba i helgen så kan kännas säkrare att ta sig dit då.
Veckan har gått fort, har jobbat alla dagar förutom idag, igår hade vi dessutom APT, jag ska bli ett av två demensombud, så jag ska på utbildning i november, och dessutom brandombud ska på den utbildningen i november också. Spännande :D

I veckan har jag dessutom ridit Bigge två gånger, har inte hunnit rida honom på 1½månad, Malin har ju ridit nån gång men sen har jag nästan bara tömkört, så det var spännande att hoppa upp på honom igen, men han tyckte det var kul han skötte sig bra :)
Shettisarna har däremot fått vila denna veckan, har inte orkat eller haft lust...

Idag ska jag nog spendera dagen till att greja stall, städa, tvätta och kanske baka lite... imorgon ör det delad tur på jobbet, ser jag inte fram emot men men...

Ullared

Igår åkte jag, Alexandra och Mamma ner till Ullared för att shoppa lite... trodde inte att det skulle vara så mycket folk mitt i månaden men ack vad jag trodde fel! Ingen kö för att komma in på Gekås i alla fall men det var inte lätt att ta sig fram med kundvagnen... svårt att hitta vad man hade tänkt att handla och dessutom svårt att tänka när folket i butiken e så stressat och bara skjuver på med sin kundvagn... det va jättejobbigt så vid 13 så gick vi upp till fiket på tredje våningen och köpte oss baguett med brieost och nån salami, det var faktiskt smarrigt och gott med lite ny energi. Fick i alla fall shoppat lite kläder och underkläder både till mig och Johan, sen lite annat småkrafs som man plockade på sig. Nöjd e jag men de hade varit roligar att shoppa längre om det inte var så mycket folk.
Så när jag kom hem gjorde Johan middag, det blev tacos, gott!

Idag jobbar Johan på Grunsbo, så jag har precis kommit in har varit ute hela förmiddagen, gjort klart i stallet och motionerat hästarna. Så nu tänkte jag ta tag i städningen, men blev väldigt trött!

Jobbet går väl bättre men det känns som at tamn inte räcker till till de gamla, men jag gör så gott jag kan, tiden e liksom så knapp, fullspäckat tidsschema hela tiden.
Skönt att vara ledig denna helg i alla fall, så himla trögt att jobba varannan helg! Nästa helg jobbar jag dessutom delad tur på lördag :(

Uppdatering...

Har inte orkat med att blogga då det varit mycket jobb det senaste.
Så sen sist har det väl inte hunnits med mer än jobb och vila... e helt slut efter jobbet och även de dagar jag e ledig, hinner liksom inte vila upp mig... men men... de får gå som man säger. Är verkligen jätteglad för att jag har en fast anställning, de växer inte direkt på träd så jag får kämpa!
Har nu bestämt mig för att sälja Bigge dock är det väl lågsäsong för att sälja häst men man får ju börja annonsera nu så kanske det är någon som köper han till våren. Känner att jag inte har tid och ork med honom och det är synd att han bara ska stå i hagen, han e en häst som behöver jobba.
Vi har i alla fall fått hämtat hem halm så nu ska det väl räcka fram till senare i vinter i alla fall, förra veckan fick de stora hästarna börja äta på hösilagebalen i hagen, den e snart slut nu så den var uppenbarligen god.

I onsdags var jag hos Nathalie och hennes pojkar, vi färgade håret på varandra sen åkte vi in till Lysekil och gick en sväng i stan och i parken, väldigt mysigt, måste göras om igen! Blev dessutom väldigt nöjd med mitt hår! =)
I torsdags var vetrinären här och vaccinerad hästarna, gott att ha det gjort innan vintern.
Igår handlade jag mat på överby innan jag åkte hem från jobbet sen var det hem och mocka åka upp till Brålanda och umgås med Tobbe och Alexandra och hämta Johan på jobbet, han var där och m¨lade brädor till huset vilket han gjort idag med. Undertiden åkte jag en sväng till Cissi och hämtade mina tupperwear grejer jag hade beställt på partyt och sen har jag inte fått gjort så mycke mer luften har äna gått ur mig idag...


TILL SALU





Förra fredagen var Kevin och hans kompis Josefin här och red lite på småponnysarna





RSS 2.0