Måndag 27/12

Julen har varit bra, dock så blev jag inbeoradrad till jobbet igår då de inte fick in vikarier, fick ställa upp extra idag med, så nu e jag ledig på torsdag sen e jag inte ledig förrän på onsdag och då ska jag ta mig till Skara Hästklinik med Bigge, då är det dags för veterinärbesiktning och röntgen, då Cecilia vill köpa honom om han går igenom detta =) Håll tummarna för att det går bra så hon köper honom ;)

Får ta mig i kragen nu och börja städa då det ser ut som sjutton, två dagar sen jag städade men nu ser det ut som *** då Ina fäller som jag vet inte vad, granen lika så... usch tycker det är så trist å städa för att det är ogjort om en stund men måste ändå...

Önskar er en God Fortsättning fram till det nya året ;)

22/12

Mycket snö har vi här nu, och mer ska det tydligen bli. Det räckte för längesen! Känns som att det är långt till våren men idag så vänder det ju mot ljusare tider så vi får hoppas att det inte tar allt för lång tid tills våren e här  :)

Idag har jag varit ledig, på förmiddagen gjorde jag julgodiset vi ska ha med oss på julafton, sen åkte jag en sväng till tandläkaren, på en årlig kontroll fick dessutom reda på att avtalet jag är med i där hade kostnaderna ändrats men jag blir inte ledsen för det, jag blir ju 60kr rikare om året =) De hade sänkt avgiften och dessutom i summan så ingår numera specialisttandläkarvård om jag mot all förmodan måste ta bort mina visdomständer så de tycker jag va en bra ändring :)
Så nu på eftermiddagen har jag haft julskinkan i ugnen, nu är den precis färdiggriljerad och ska provsmakas ikväll :P Sen gjorde jag middag förut med, potatis, pannbiff och stekt lök... Johan var nöjd när han kom hem i alla fall :)
Så nu har jag dammsugit för det va värst vad Ina fäller just nu, bara dröser päls på golvet ju... Så imorgon när jag kommer hem från jobbet så ska granen in och kläs sen e det jul! Fast jag jobbar på julafton fram till kl.12.15 sen ska vi va hos Johans syster vid 17tiden på e.m så de blir bra :D
Sen på juldagen kommer Mamma och Johnny upp hit =)

Just det, Bigge ja, vet inte om det e någon som e nyfiken men hon som var här och provred förra veckan kommer på måndag igen tillsammans med sin tränare och tycker hon fortfarande om honom blir det troligen köp! :)

Ne nu ska jag nog bänka mig i soffan, snart bonde söker fru :)

GOD JUL PÅ ER ALLA! Kram från mig!

14/12

Va fort tiden går då... lucia redan avklarad och om 1½vecka e det julafton...
Förra tisdagen va jag och Alexandra till IKEA, mycket trevligt och fick handlat lite, va förvånad att de blev så billigt för mig då jag alltid brukar plocka på mig för mycket men denna gång så höll jag shoppingfingrarna i styr så det blev en billig resa :)
I onsdags så va det en värderingsman från banken här och kolla våran gård för lånen, sen på eftermiddagen var vi till banken och blev markägare till dryga 5hektar till :) Gott att det e avklarat så nu kan vi göra va vi vill på marken bakom lagårn =)
På torsdagen va jag på demensutbildning efter jobbet, mycket trevligt och god fika där. Hoppas det blir fler tillfällen till våren.
I helgen har jag inte fått gjort nåt känns det som, i söndags kom min käre lillebror upp med tåget, han hjälpte mig lite med datorn å så... efter lite middag så åkte han hemåt igen då han hade en massa att plugga.
En tjej som heter Josefin har idag hjälpt mig med stallet och pysslat om alla hästarna, jättesnällt. Imorgon om det e ljust när hon åker med hem så ska hon rida Bigge gott att han får motion i alla fall :)
Igår var det en kvinna här som provred Bigge, hon va väldigt sugen tror jag då hon sa direkt när hon såg honom att denna hästen tilltalar mig direkt då hon hade tittat på fler hästar förr veckan som hon inte riktigt va sugen på.
Så hon ska ge mig besked om Bigge på fredag, så håll tummarna ;)
Ne nu ska jag nog lägga mig i soffan efter en heldag på jobbet, lite trött e jag allt!

6/12

Många dagar sen jag skrev sist, inte hänt så jättemycket, varit mycket snö, det har i stort sett snöat lite varje dag. Varierar väldigt i temperaturen med...
Jobbade tisdag och onsdag, torsdag var jag ner till ödsmål och bakade tunnbröd med mamma och mormor på ekenäs,, mycket bröd blev det så nu e frysen full... :)
Fredag ägnade jag åt att städa ordentligt i köket, skurade ur alla kökslådor, plockade lite överallt, dammsög och skurade...
Lördag blev det inte många knop gjorda heller, hade inte lust att greja med hästarna heller då jag var frusen och inte kände för det... vi va och fikade hos Johans föräldrar på förmiddagen sen åkte vi till julmarkandeni brålanda vid halv tre sen kollade vi på tomteparaden där innan vi åkte hem och hade myskväll hemma :)
Igår red jag Bigge i den djupa snön på gärdet, krävdes inte så många varv innan han blev trött dock verkade han väldigt nöjd :) Sen tog jag även en promenad med Pärla, hon sköter sig bra så fort man fått henne av gårdsplan, hon är väldigt flock beroende än så länge.. men när man väl inte har Bigge inom synhåll så e hon jätteduktig.
För en stund sen åkte mamma och johnny hemåt, de va här en sväng och lånade våran plog och mamma hade handlat ett regntäcke till Pärla på Ullared, det passade jättebra=)
Nu ska jag snart gå å lägga mig då jag ska upp och jobba imorgon igen sen när jag slutat ska jag och Alexandra till IKEA och handla lite :P

RSS 2.0