Onsdag 23/1-13

Ja det nya året e här å snart e det redan februari, usch veckorna rinner verkligen iväg, men ser fram emot att bebis snart e här i våra famnar! 9veckor kvar nu till det beräknade datumet, kan ju hoppas den kommer några dagar före som Alma gjorde :)

Barnrummen e nu så färdiga de kan bli innan rörmokare och elektriker varit här :) Alam sover från och med i lördags i sitt rum, det går hur bra som helst kanske inte ska skriva att de går för bra kan ju ändra sig, men tror hon sover mycket bättre utan att bli störd av mig eller Johan i samma rum :) Å jag och Johan sover nog oxå lite bättre faktiskt, skönt att kanske få lite bättre sömn innan bebis e här!

Kan ju säga att min födelsedag i år blev sådär, var som en helt vanlig vardag, många som grattade mig typ alla utom JOHAN :( hur kul känns det då? Att vara bortglömd, inte känna sig viktig eller älskad... hoppas verkligen han gottgör detta på nåt sätt för det är inte okej... :(
Annars fylla 28 känns väl sådär snart e man 30 å sen e man väl snart 40 med... :D

Har idag varit ute på en promenad i detta underbara men kalla vinterväder, solen ger verkligen energi! Ina tyckte också det var skönt att röra på sig fastän jag inte kan gå så fort men den tjocka magen, får ju sammandragningar rätt som det är å får stanna å andas emellanåt... men riktigt skönt var det att röra på sig! Har dessutom varit på vattengympa 2ggr nu också riktigt skönt! Ska iväg på ett pass till idag :)

På fredag fyller Mamsen 50år, då ska vi iväg på lite aktiviteter och laga god mat!
Å förhoppningsvis blir det IKEA i helgen så Alma får lite mer möbler i sitt rum!

RSS 2.0