Äntligen =)

Idag har vi varit på ultraljud och sett våran lille bebis :)
Allt såg bra ut och nu är vi beräknade den 8/11 :)

Här e två bilder...






16/5

Va ute på en liten tur idag...







Jag körde Nelson och hade Selma på släp, Josefin red med på Pärla.
Nu måste jag försöka hitt apå nån middag, så jäkla trist att laga mat! Å speciellt när man inte har nån direkt matlust och sug efter nåt! :P

15/5...


Denna lediga helg har verkligen gått fort har dessutom fått gjort väldigt mycket, Mamma och Johnny kom upp med husbilen igår och Mormor kom en stund också och hjälpte till att tapetsera hallen nere, trappan upp och hallen uppe. Blev verkligen jättenöjd blev så fint!
Nu e det bara Johan som ska göra klart resten med lister och golvet uppe och lite mer panel som ska upp. Sen kan han börja med sovrummet :)

Tycker så synd om Bigge han e så rastlös! :( Usch undrar hur utgången ska bli...















10maj...

Har inte blivit uppdaterat här på länge har varken orkat eller haft lust att sitta här när det varit fint väder :P

Får väl berätta om Bigge då, i onsdags var det fyra veckor sen han skadade sig i hagen, tyckte fortfarande inte att han såg bra ut på benet trots penicillinbehandlingen i början. Har fortfarande inte hittat vad det var han skadade sig på!
Ringde distriktsvetrinären i fredags som va här och ordinerade penicillin och som inte tyckte att det såg ut som en senskada. Han tyckte att jag skulle åka till klinik och kolla benet med ultraljud. Så jag ringde Skara och fick en tid efter lunch, rebecka åkte med mig, Vetrinären kollade hur han rörde sig sen gick vi in och ultraljudade benet... och det var som jag har trott ifrån början att de måste hänt nåt med senan... den va väldigt trasig syntes ett jack där det som skurit honom och så... Så jag fick väl egentligen bekräftat vad jag trott hela tiden men fick samtidigt dåligt samvete för att jag inte åkte till Skara direkt... :( Men vetrinären ville i alla fall ge honom en chans så ska tillbaka om 8veckor och ultraljuda igen.De sa de inte rakt ut men jag tror de ville mena att de inte kommer bli bra så han går att rida :(
Så det var denna försäljningen... kommer väl antagligen få ta bort denna underbara häst till sommaren om de inte blivit bättre på återbesöket :((( vill inte!

Annars händer det inte så mycket mer än att övervåningen renoveras, massor att göra ute och att min mage växer och gror :D För er som inte vet än så är bebisen beräknad till den 28oktober än så länge, ska på ultraljud den 24/5 =)

Imorgon ska jag träffa Nathalie på torp, ska bli trevligt va längesen nu! Ska shoppa tapeterna som vi bestämde förra veckan så till helgen blir det tapetsering :) Johan känner sig lite småstressad att de ska vara klart till hösten men de e väl bra med lite press :P

Till helgen e jag långledig ska bli så skönt! Hoppas på fint väder och kanske grillsällskap??? ;)


RSS 2.0