Bild


Magen i v.39 (38+1)

Taget torsdag 27/10 :D

Helgen har vart bra, har fått putsat alla fönster, vårdat blommorna, städat, dammsugit och skurat lite. Tog mig även en promenad i lördags de va rätt skönt faktiskt :)
Idag har jag vart å träffat min arbetskompis som också ska ha bebis väldigt snart sen har jag besiktat V70:n, den fick 5fel så nu ska de åtgärdas snarast möjligast och ombesiktas...

Lördag 29/10





Nätet vill inte ladda upp mer bilder idag... suck...

Bigge flyttade igår kväll till sin fodervärd i Lysekil, hoppas han kommer trivas där. Måste säga att det känns mer vemodigt att lämna bort honom än Pärla... konstigt känns det i alla fall att bara ha lille Nelson hemma men kommer kanske inte tycka att det är så tomt utan snarare skönt när bebis kommit.

Får väl ta mej en rask promenad idag kanske... :D

Fredag 28/10

Tänkte de kanske kunde vara dags att uppdatera här lite...
Magen den bara växer och vi bara väntar på att den lill* ska komma ut :) e närmar sig med stormsteg hoppas jag inte behöver gå över tiden bara... Idag är det 11 dagar kvar till BF :)
I tisdags efter föräldrgruppen åkte vi till IKEA och handlade spjälsängen så nu e den ihopmonterad och färdigbäddad där uppe, har min gamla korg som jag låg i när jag var liten på nedervåningen, så allt e klart nu bara bebis som fattas :)

Igår flyttade Pärla till en fodervärd i Mariestad, en som också heter Pernilla och har turridning och körningsverksamhet och där kommer hon få det jättebra, till att börja med ska de ha henne i ett år så får vi se sen hur jag vill göra. Och var förvånad att hon bara gick rakt på transporten med Pernilla utan att fundera :) Hon lever verkligen upp till sitt namn den hästen, ska hälsapå henne om några månader när allt lugnat sig med bebis å så. 
Kändes jättekonstigt att lämna bort henne men ska bli skönt att inte ha mer än en häst hemma i vinter nu när bebis kommer.
Ja för Bigge ska åka till en annan fodervärd i Lysekil vilken dag som helst så de kommer bara bli Nelson kvar här hemma och fåren då förstås..
Ikväll så ska våran bagge Elvis få komma in till brudarna och få gå där å ha skoj i två månader så får vi hoppas de blir lamm till våren :)

Som sagt nu går man bara och väntar och väntar på den lill* och det är så skönt att vi flyttat upp och fått färdigt sovrummet uppe :) ska lägga in kort på det nån dag om nätet vill fungera...

För en vecka sen träffade vi lilla Tilda med, Alexandras och Tobias lilla som föddes den 11oktober :) så söt! Man längtar ju inte mindre efter sin egen när man sett en liten :D

Tisdag 4/10

Kanelbullens dag, tur jag bakade en sats igår så jag fick några idag :D
Sovrummet blev färdigtapetserat i lördags tack vare hjälpen av mamma, Johnny, Mormor och Morfar och Hannah var med en stund å limma :)

Åt sista tabletten med antibiotika igår, ska lämna nytt urinprov på måndag och se om jag ska fortsätta med något annat penicillin eller inte...

Idag efter johan slutade på jobbet så åkte vi och köpte golvet till sovrummet, hoppas det blir bra, så nu har han börjat me det :)








den tjocke magen V35 (34+6) =)

RSS 2.0