Måndag 30/7

Ja tiden går verkligen fort, redan 1½månad sen jag skrev här... då e det nog dags att uppdatera lite :P
Hösilaget blev färdigt i alla fall trots vädret vi fick göra det i tre omgångar å det sista blev klart på Johans sista semesterdag... Fullt i stallet är det nu och Johan bygger två boxar till på logen.
Alma är 9månader på lördag, känns helt knepigt att det gått så fort ändå, mammas lilla tjej <3
Jag å Alma åkte till Ullared med Mamma i husbilen efter midsommar, där handlade jag en del, mycket till mig själv och lite till Johan å Alma :)
Sen har jag å Alma vart i Rådahallen (badhuset) i Mellerud ett par gånger tillsammans med Åsa och Emilia som är tre veckor yngre än Alma :) de tycker Alma e kul.
Har även fått tvättat stallet vilket var välbehövligt då det var två år sen sist.
Å förra helgen var jag och Alma och campade med Mamma och Johnny på Lindesnäs då Johan jobbade hela helgen,, de var mycket trevligt vi åkte båten in till Uddevalla och sen gick vi strandpromenaden hem väldigt mysigt, Alma var jättefascinerad av att åka båt :)
Ina har även opererat ena örat, hon hade ett sår där som ej läkt så nu har de fått sy det, ska tillbaka på måndag å ta de stygnen.
I juni var jag öven å hälsade på min älskade Pärla <3 å hon mådde så bra å trivs som fisken i vattnet, ska åka dit någon dag å rida/köra henne tror jag :)
Fick även plockat ca 6kg jordgubbar på Årberg som nu ligger i frysen, även lite blåbär som jag plockade häromveckan och rabarber.

Nä uppdaterar med lite bilder istället tror jag ;)




Alma 8månader









RSS 2.0