22/12

Mycket snö har vi här nu, och mer ska det tydligen bli. Det räckte för längesen! Känns som att det är långt till våren men idag så vänder det ju mot ljusare tider så vi får hoppas att det inte tar allt för lång tid tills våren e här  :)

Idag har jag varit ledig, på förmiddagen gjorde jag julgodiset vi ska ha med oss på julafton, sen åkte jag en sväng till tandläkaren, på en årlig kontroll fick dessutom reda på att avtalet jag är med i där hade kostnaderna ändrats men jag blir inte ledsen för det, jag blir ju 60kr rikare om året =) De hade sänkt avgiften och dessutom i summan så ingår numera specialisttandläkarvård om jag mot all förmodan måste ta bort mina visdomständer så de tycker jag va en bra ändring :)
Så nu på eftermiddagen har jag haft julskinkan i ugnen, nu är den precis färdiggriljerad och ska provsmakas ikväll :P Sen gjorde jag middag förut med, potatis, pannbiff och stekt lök... Johan var nöjd när han kom hem i alla fall :)
Så nu har jag dammsugit för det va värst vad Ina fäller just nu, bara dröser päls på golvet ju... Så imorgon när jag kommer hem från jobbet så ska granen in och kläs sen e det jul! Fast jag jobbar på julafton fram till kl.12.15 sen ska vi va hos Johans syster vid 17tiden på e.m så de blir bra :D
Sen på juldagen kommer Mamma och Johnny upp hit =)

Just det, Bigge ja, vet inte om det e någon som e nyfiken men hon som var här och provred förra veckan kommer på måndag igen tillsammans med sin tränare och tycker hon fortfarande om honom blir det troligen köp! :)

Ne nu ska jag nog bänka mig i soffan, snart bonde söker fru :)

GOD JUL PÅ ER ALLA! Kram från mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0