Måndag 28/5

Då var snart Maj månad slut också, Alma har haft sin första förkylning med den kom dagen efter vi va på babysimmet :( Då vart hon mest tät i näsan bara men sen en vecka tillbaka ahar hon haft bara hosta, och nästan enbart en hostattack under nätterna, hoppas det ger med sig snart så vi kan åka på babysim igen, hon tyckte de va kul å bada ju :) Å så vill hon ju förstås träffa sina kompisar ;)
Men hon har inte varit jättesjuk ingen feber eller så i alla fall...

2 av 4 hästar här hemma går nu på bete i alla fal, nu inväntar vi bara den som ska föla inom det närmsta så kan de resterande två också gå ute dygnet runt... Senaste veckan har det varit helt underbart väder sommarvärme och soligt! Det gillar vi! 

I helgen var Mamma och Johnny här med husbilen hela helgen, väldigt trevlig, vi grillade både fredag och lördag och åt färskpotatis! Riktigt smarrigt!

I torsdags fick jag ta ut vetrinären då en tacka va dålig, juverinflammation, så hon fick antibiotika som jag sprutar med varje dag nu tills på söndag så får vi se om hon blir bättre annars så får vi tyvärr avliva henne :( usch hoppas hon repar sig.







Läser sporten med Morfar ;)


Mammas busunge rullar hej vilt överallt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0